Szállítási és Fizetési Feltételek


Fizetési formák:

  • Fizetés bankkártyával Barionon keresztül: 

A Barion rendszerén keresztül történő fizetés azonnal lekönyvelésre kerül. A vásárlónak nincs további teendője, mint várni a csomagját.

  • Fizetés átutalással:

Aki a közvetlen átutalást választja az az e-mailben kapott bankszámlaszámra, az ott kapott összeget kell, hogy átutalja 5 napon belül. Aki az átutalási kötelezettségének nem tesz eleget 5 napon belül, annak a megrendelését töröljük. (Az azonnali átutalás rendszerében a hétvégét mint kifogást nem áll módunkban elfogadni.)

  • Utánvételes fizetés:

Utánvételes fizetésre nincs lehetőség.

20 ezer forintos megrendelés fölött a szállítás ingyenes!

Csomagküldés: 

Csomagküldés tekintetében van egy nem túl innovatív, de költséghatékony megoldásunk. Használjuk a posta levél szolgáltatásait is. A postán minden 2,5 cm-nél vékonyabb termék feladható ajánlott levélként. A legtöbb termék esetén, ez megoldható. Így ez a legolcsóbb megoldás abban az esetben, ha valaki csak pár apróságot szeretne vásárolni.

  • Ajánlott levél

Az ajánlott levélként történő feladás abban az esetben válaszható, ha a rendszer engedi azt. Amennyiben ezt a lehetőséget nem adja fel a rendszer, akkor ez a szállítási mód nem választható. A posta szállítja ki a 2,5 cm-nél vastagabb leveleket, ezért a szállítási mód, csak bizonyos esetekben válaszható.

A szállítási mód díja: 699 Ft.

  • Nagy méretű ajánlott levél

A nagy méretű ajánlott levél opciót akkor érdemes használni, ha a szállítást házhoz szeretnénk kérni, de csak pár terméket rendelünk. Bizonyos termékek esetén a rendszer nem engedi kiválasztani a sima “Ajánlott levél” opciót a termék mérete miatt. Amennyiben nem ragaszkodunk a házhoz szállításhoz, és van a környékünkön Foxpost csomagautomata, akkor az a megoldás olcsóbb és elkerüljük a postai sorban állást, ha a kiszállítás pillanatában nem vagyunk otthon.

A szállítási mód díja: 949 Ft.

  • Foxpost szállítás automatába

A Foxpost automatába történő kézbesítést, akkor érdemes választani, ha számunkra ez a legkényelmesebb. Bizonyos termékek esetén elképzelhető, hogy a termék nem szállítható levélként, ilyen esetekben a rendszer csak a Foxpost szállítási módokat teszi elérhetővé.

A szállítási mód díja: 899 Ft.

  • Foxpost szállítás házhoz

A Foxpost házhozszállítás a legkényelmesebb és egyben a legdrágább megoldás is. Amennyiben mindenképp házhoz szeretnénk rendelni a kiválasztott terméket és a rendszer nem engedi ajánott levélként, vagy nincs a környékünkön Foxpost automata, akkor ezt a megoldást választhatjuk.

A szállítási mód díja: 1599 Ft.

A megrendelt termékek postázása “Ajánlott levél” esetén a megrendelt termék vételárának a beérkezését követően a legkésőbb második munkanapon történik meg. Foxpost szállítás választása esetén ez három napra módosul amennyiben a határidő hétvégét is érint. (A Foxpost csomagok feladása hétvégén sem áll meg.)

Fontos: Több megrendelés esetén a kiszállítás összevonható, amennyiben még egyik csomag sem indult útnak. Ilyenkor a szállítási díj a megrendelt szállítási módok közül a legdrágább szállítási díj értékével egyenlő.

Fontos: Csak azok a termékek megrendelhetőek a webáruházban, amik készleten is vannak. Viszont az esetek 1%-ban előfordul, hogy a készletnyilvántartás valamiért nem felel meg a valóságnak. Ezekben az esetekben a Webáruház mindig értesíti a vásárlót, és egy mindenki által elfogadható kompromisszumos megoldásra törekszik.

 

Jelenleg a személyes átvétel még nem üzemel, de dolgozunk az ügyön.