Szállítási és Fizetési Feltételek

 


Kedves Vásárlók!

A GLS és Foxpost szállítási módok mellé elérhetővé vált az oldalon a csomagkövetés funkció, melyet a megrendeléshez tartozó visszaigazoló levélben elhelyezett linken keresztül lehet elérni, vagy az oldalon a Csomagkövetés menüpontban.

Fizetési formák:

 • Fizetés bankkártyával Barionon keresztül: 

A Barion rendszerén keresztül történő fizetés azonnal lekönyvelésre kerül. A vásárlónak nincs további teendője, mint várni a csomagját.

 • Fizetés átutalással:

Aki a közvetlen átutalást választja az az e-mailben kapott bankszámlaszámra, az ott kapott összeget kell, hogy átutalja 5 napon belül. Aki az átutalási kötelezettségének nem tesz eleget 5 napon belül, annak a megrendelését töröljük. (Az azonnali átutalás rendszerében a hétvégét mint kifogást nem áll módunkban elfogadni.)

 • Utánvételes fizetés:

Az utánvételes fizetés, csak azon ügyfelek számára nyitott, akik az Utánvét ellenőr szolgáltatás által mért ügyfél megbízhatósági szintnek megfelel. Annak aki nem felel meg ennek a szintnek, az nem vásárolhat utánvéttel a webáruházban.

Az oldalon a Minimum vásárlási összeg 1000 Ft!

25 ezer forintos megrendelés fölött a szállítás ingyenes!

 

Foxpost kézbesítési szolgáltatások


 • Foxpost szállítás automatába

A Foxpost automatába történő kézbesítést, akkor érdemes választani, ha számunkra ez a legkényelmesebb. Bizonyos termékek esetén elképzelhető, hogy a termék nem szállítható levélként, ilyen esetekben a rendszer csak a Foxpost szállítási módokat teszi elérhetővé.

A szállítási mód díja: 1499 Ft. Utánvéttel: + 400 Ft

GLS kézbesítési szolgáltatások

 • GLS Házhozszállítás – A szállítási mód díja: 1599 Ft. Utánvéttel: + 400 Ft
 • GLS Csomagpontra kézbesítés – A szállítási mód díja: 1499 Ft. Utánvéttel: + 400 Ft
 • GLS Csomagautomatába kézbesítés – A szállítási mód díja: 1199 Ft. Utánvéttel: + 400 Ft

 


Fontos: Több megrendelés esetén a kiszállítás összevonható, amennyiben még egyik csomag sem indult útnak. Ilyenkor a szállítási díj a megrendelt szállítási módok közül a legdrágább szállítási díj értékével egyenlő.

Fontos: Csak azok a termékek megrendelhetőek a webáruházban, amik készleten is vannak. Viszont az esetek 1%-ban előfordul, hogy a készletnyilvántartás valamiért nem felel meg a valóságnak. Ezekben az esetekben a Webáruház mindig értesíti a vásárlót, és egy mindenki által elfogadható kompromisszumos megoldásra törekszik.

Át nem vett rendelések

Abban az esetben ha a vevő egyértelmű okokból nem veszi át a csomagot például az alább felsorolt okokból kifolyólag, úgy a kiszállítás és a visszaszállítás díját a vevőre terheljük.

 •  átvételt megtagadta 
 •  nem tart rá igényt
 •  nem kereste
 •  Foxpost kiszállítás esetén ha a három napos őrzési időn belül nem veszi át

A foxpost csomagautomatába szállítás esetén: 2990 Ft + Adminisztrációs Díj

GLS csomagautomatába vagy GLS csomagpontra szállítás esetén: 2599 Ft + Adminisztrációs Díj

GLS házhozszállítás esetén: 3299 Ft + Adminisztrációs Díj

Adminisztrációs díj minden esetben: 2500 Ft

Abban esetben ha az így kiszámlázott összeget az illető nem fizeti ki, úgy jogunkban áll fizetési meghagyást kérni aminek az összes költsége a vásárlót terheli!


Személyes átvétel

A személyes átvételi pont egy szerződött partner által üzemeltetett szolgáltatás. A megvásárolt termékek nincsenek az átvételi ponton. A rendeléseket a megrendelés után szállítjuk ki a személyes átvételi pontra, és értesítést küldünk róla.

A megrendelések személyesen átvehetőek a 1054 Budapest, Szemere utca 23. szám alatt, a Telefon-szerviz.hu munkatársaitól.

A személyes átvétel nem díjtalan: A díja 300 Ft. A 25 ezer forintos rendelési összeget elérő csomagok esetében a természetesen semmilyen díj nem kerül felszámításra.

Abban az esetben ha valaki a személyes átvétel választja, annak 5 napja van a csomag üzletbe érkezésétől számítva a csomagot átvenni. Abban az esetben ha 5 nap után sem vették át a csomagot, a megrendelést semmisnek tekintjük! A rendelés csak a bolt nyitvatartási idejében vehető át 9:00 és 18:00 között.

A megrendelés ellenértéke vagy a rendeléskor Barionon keresztül, vagy a partnernél üzletben kizárólag készpénzben fizethető.

A bolt a csomagokat zárt formában kapja meg névvel és rendelés számmal, annak tartalmáért nem felel. Az esetleges reklamációkat a rendeles@microcontroller.hu e-mail címen lehet megtenni, vagy a +36302612868 telefonszámon.

 

Tervezz útvonalat a személyes átvételhez!