Szállítási és Fizetési Feltételek


Fizetési formák:

 • Fizetés bankkártyával Barionon keresztül: 

A Barion rendszerén keresztül történő fizetés azonnal lekönyvelésre kerül. A vásárlónak nincs további teendője, mint várni a csomagját.

 • Fizetés átutalással:

Aki a közvetlen átutalást választja az az e-mailben kapott bankszámlaszámra, az ott kapott összeget kell, hogy átutalja 5 napon belül. Aki az átutalási kötelezettségének nem tesz eleget 5 napon belül, annak a megrendelését töröljük. (Az azonnali átutalás rendszerében a hétvégét mint kifogást nem áll módunkban elfogadni.)

 • Utánvételes fizetés:

Az utánvételes fizetés, csak azon ügyfelek számára nyitott, akik az Utánvét ellenőr szolgáltatás által mért ügyfél megbízhatósági szintnek megfelel. Annak aki nem felel meg ennek a szintnek, az nem vásárolhat utánvéttel a webáruházban. Az ajánlott levélben történő kézbesítés mellé az utánvételes fizetési mód nem társítható.

25 ezer forintos megrendelés fölött a szállítás ingyenes!

Csomagküldés: 

Csomagküldés tekintetében van egy nem túl innovatív, de költséghatékony megoldásunk. Használjuk a posta levél szolgáltatásait is. A postán minden 2,5 cm-nél vékonyabb termék feladható ajánlott levélként. A legtöbb termék esetén, ez megoldható. Így ez a legolcsóbb megoldás abban az esetben, ha valaki csak pár apróságot szeretne vásárolni.

MPL postai szolgáltatások

 • Ajánlott levél

Az ajánlott levélként történő feladás abban az esetben lehetséges, ha a rendszer engedi azt. Amennyiben ez a lehetőség nem lehetséges, a webáruház rendszere automatikusan a nagyobb méretű levél vagy a csomag kézbesítés árát ajánlja fel. Ennek oka az, hogy a posta sajnos nem szállítja ki a 2,5 cm-nél vastagabb leveleket, ezért ezt a szállítási módot csak bizonyos esetekben, kis méretű termékek esetén ajánlja fel a rendszer.

A szállítási mód díja: 899 Ft.

 • Nagy méretű ajánlott levél

Bizonyos termékek esetén a rendszer nem engedi kiválasztani a sima “Ajánlott levél” opciót a termék mérete miatt. Amennyiben nem ragaszkodunk a házhoz szállításhoz, és van a környékünkön Foxpost csomagautomata, akkor az a megoldás olcsóbb és elkerüljük a postai sorban állást, ha a kiszállítás pillanatában nem vagyunk otthon.

A szállítási mód díja: 1199 Ft.

 • MPL Postai csomag

Az MPL Postai csomagot, akkor ajánlja fel a rendszer, ha a megrendelés nagyobb méretű termékeket tartalmaz, és a vásárló mindenképp ragaszkodik az MPL szolgáltatásokhoz. Ez a legdrágább szállítási mód, melyet csak nagyobb csomagok rendelése esetén érdemes választani.

A szállítási mód díja: 1899 Ft. – Utánvéttel: + 300 Ft

Foxpost kézbesítési szolgáltatások

 • Foxpost szállítás automatába

A Foxpost automatába történő kézbesítést, akkor érdemes választani, ha számunkra ez a legkényelmesebb. Bizonyos termékek esetén elképzelhető, hogy a termék nem szállítható levélként, ilyen esetekben a rendszer csak a Foxpost szállítási módokat teszi elérhetővé.

A szállítási mód díja: 1099 Ft. Utánvéttel: + 300 Ft

 • Foxpost szállítás házhoz

A Foxpost házhozszállítás a legkényelmesebb és egyben a második legdrágább megoldás is. Amennyiben mindenképp házhoz szeretnénk rendelni a kiválasztott terméket és a rendszer nem engedi ajánott levélként, vagy nincs a környékünkön Foxpost automata, akkor ezt a megoldást választhatjuk.

A szállítási mód díja: 1899 Ft. Utánvéttel: + 300 Ft

Fuvar.hu kézbesítési szolgáltatások

 • Fuvar.hu – Házhoz szállításA szállítási mód díja: 1799 Ft. Utánvéttel: + 300 Ft
 • Fuvar.hu – Postaponti kézbesítés (MOL,COOP)A szállítási mód díja: 1499 Ft. Utánvéttel: + 300 Ft

A megrendelt termékek postázása “Ajánlott levél” esetén a megrendelt termék vételárának a beérkezését követően a legkésőbb második munkanapon történik meg. Foxpost szállítás választása esetén ez három napra módosul amennyiben a határidő hétvégét is érint. (A Foxpost csomagok feladása hétvégén sem áll meg.)

Fontos: Több megrendelés esetén a kiszállítás összevonható, amennyiben még egyik csomag sem indult útnak. Ilyenkor a szállítási díj a megrendelt szállítási módok közül a legdrágább szállítási díj értékével egyenlő.

Fontos: Csak azok a termékek megrendelhetőek a webáruházban, amik készleten is vannak. Viszont az esetek 1%-ban előfordul, hogy a készletnyilvántartás valamiért nem felel meg a valóságnak. Ezekben az esetekben a Webáruház mindig értesíti a vásárlót, és egy mindenki által elfogadható kompromisszumos megoldásra törekszik.

Át nem vett rendelések

Abban az esetben ha a vevő egyértelmű okokból nem veszi át a csomagot például az alább felsorolt okokból kifolyólag, úgy a kiszállítás és a visszaszállítás díját a vevőre terheljük.

 •  átvételt megtagadta 
 •  nem tart rá igényt
 •  nem kereste
 •  Foxpost kiszállítás esetén ha a három napos őrzési időn belül nem veszi át

A foxpost házhozszállítás esetén a kiszámlázott díj: 2799 Ft

A foxpost csomagautomatába szállítás esetén: 2199 Ft

Házhozszállítás esetén: 3499 Ft

Abban esetben ha az így kiszámlázott összeget az illető nem fizeti ki, úgy jogunkban áll fizetési meghagyást kérni aminek az összes költsége a vásárlót terheli!

 

2021-ben megnyitott a személyes átvételünk.

A megrendelések személyesen átvehetőek a 1054 Budapest, Szemere utca 23. szám alatt, a Telefon-szerviz.hu munkatársaitól.

A személyes átvétel nem díjtalan: A díja 300 Ft. A 25 ezer forintos rendelési összeget elérő csomagok esetében a természetesen semmilyen díj nem kerül felszámításra.

Abban az esetben ha valaki a személyes átvétel választja, annak 5 napja van a csomag üzletbe érkezésétől számítva a csomagot átvenni. Abban az esetben ha 5 nap után sem vették át a csomagot, a megrendelést semmisnek tekintjük! A rendelés csak a bolt nyitvatartási idejében vehető át 9:00 és 18:00 között.

A megrendelés ellenértéke vagy a rendeléskor Barionon keresztül, vagy a partnernél üzletben kizárólag készpénzben fizethető.

A bolt a csomagokat zárt formában kapja meg névvel és rendelés számmal, annak tartalmáért nem felel. Az esetleges reklamációkat a rendeles@microcontroller.hu e-mail címen lehet megtenni, vagy a +36302612868 telefonszámon.

 

Tervezz útvonalat a személyes átvételhez!